Події

У Житомирській області доглядальниця побила 86-річну бабусю і залишила помирати

20 July 2016, 12:15

Жителька Ємільчинського району Житомирської області, яку найняли доглядати стареньку односельчанку, побила бабусю внаслідок чого 86-річна жінка померла.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«49-річна жителька одного із сіл Ємільчинського району зголосилася стати доглядальницею для 86-річної односельчанки. Дбайливу жіночку, яка б знаходилася поруч і змогла допомагати немічній уже бабці, шукав для своєї матері син. Чоловік разом із своєю родиною проживає у сусідньому селі. Кілька днів тому подружжя навідалося у батьківське обійстя, аби дізнатися, як справи у бабусі, та звично поповнити запас продуктів харчування. Старенька матір пожалілася сину на доглядальницю. Звісно, він поговорив із жінкою і та запевнила його у толерантному ставленні до підопічної. Уже у понеділок, 18 липня, чоловіка сповістили про те, що його матір померла. Її нібито виявила доглядальниця.

Під час огляду тіла бабусі поліцейські зафіксували множинні садна на голові та обличчі загиблої. Відтак, запідозрили, що хтось міг позбавити стареньку життя. Першочерговими заходами, направленими на з’ясування трагічних обставин, стали опитування жителів села, у тому числі й доглядальниці. Про неї було відомо, що жінка ніде не працювала й подекуди могла дозволити собі надмірно захопитися алкоголем. Під час спілкування з поліцейськими вона теж була добряче напідпитку.

Врешті правоохоронці встановили, що напередодні доглядальниця поконфліктувала з бабусею. Її прохання неабияк роздратували жінку і та спересердя кілька разів вдарила стареньку. Згодом біля ліжка підопічної прилаштувала стілець з водою і чимось їстівним  та подалася геть. Про те, що бабця померла, жінка дізналася, прийшовши до її оселі наступного дня, і розповіла про смерть односельчанам», – йдеться в повідомленні.

За фактом умисного вбивства (ч.1 ст.115 ККУ) поліція відкрила кримінальне провадження. Вирішується питання про обрання винуватиці міри запобіжного заходу. За вчинений злочин жінці може загрожувати від 7 до 15 років ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info,  22 травня уКоростенському районі двоє молодиків забили до смерті пенсіонера

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі