Україна

Гендиректор «Укрпошти» встановив собі зарплату в 333 тис. грн

21 July 2016, 10:42

Через три тижні своєї роботи генеральний директор УДППЗ «Укрпошта» Ігор Смілянський наказав виплатити собі зарплату 333400 грн і вже отримав на руки аванс.

Про це йдеться в електронному повідомленні на адресу Житомир.info за підписом заступника голови правління «Спілки поштовиків України», відповідальної за зв’язки з громадськістю Олени Комарницької.

«Як повідомляють ЗМІ, 50% своєї річної зарплати Ігор Смілянський має виплатити кадровому агентству Talent Advisors у вигляді гонорару. Як відомо, керівник державної комісії, яка в закритому режимі обрала Ігора Смілянського на посаду генерального директора УДППЗ «Укрпошта», одночасно є керівником є кадрового агентства Talent Advisors, з яким у Смілянського укладений контракт на працевлаштування. Також через агентство Talent Advisors Ігор Смілянський працевлаштував в УДППЗ «Укрпошта» на посаду радників Олександра Чернявського та Олену Дрощенко.

Останнім відомим місцем роботи Олександра Чернявського була посада фінансового директора агрохолдингу «Мрія», на який він протримався 3 місяці - з вересня по грудень 2014 року, після чого його зі скандалом було знято з роботи. Останнім місцем роботи Олени Дрощенко була посада HR директора ТОВ «Нова пошта»,  на якій вона протримався 3 місяці - з квітня по червень 2016 року, після чого її було звільнено без скандалу.

Оклад радника в Укрпошті – 6800 грн, втім, Ігор Смілянський відкрито обіцяв Олександру Чернявському та Олені Дрощенко оклади по 250000 грн., і зараз утворює для них посади із чвертьмільйонними окладами, з яких вони також мають виплатити гонорари кадровому агентству Talent Advisors в сумі 50% своєї річної зарплати, тобто 1500000 гривень кожний. Переконливо просимо ЗМІ оприлюднити наказ про зарплату Ігоря Смілянського – для того щоб з ним могли ознайомитися поштовики», - йдеться в листі.

Копія наказу про встановлення посадового окладу Ігорю Смілянському, надана заступником голови правління «Спілки поштовиків України»:

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі