Події

Житомирська прокуратура взяла на контроль розслідування справи 3-річної дівчинки, яка потрапила в лікарню зі зламаною щелепою

25 July 2016, 11:35

Житомирською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом злісного невиконання матір’ю встановлених законом обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба житомирської місцевої прокуратури.

«До Житомирської районної лікарні потрапила малолітня, 2012 року народження, із травмами різного ступеню тяжкості на голові та тілі. Як пояснив співмешканець її матері, 20-річний житель с. Зарічани Житомирського району, він знайшов дівчинку вранці на своєму подвір’ї непритомною, біля трактора. Матір у цей час перебувала у помешканні.  За даним фактом СВ Житомирського РВП Житомирського ВП ГУНП в  області відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу злочину, передбаченого ст. 166  КК України. Наразі триває досудове розслідування.  Факт падіння дитини з трактора буде підтверджено або спростовано лише після проведення судово-медичної експертизи зі встановлення ступеню тяжкості та механізму отриманих малолітньою тілесних ушкоджень. Розслідування кримінального провадження перебуває на контролі керівника Житомирської місцевої прокуратури.

Санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 13 липня без свідомості і з численними травмами голови трирічна Валерія потрапила до реанімаційного відділення Житомирської обласної дитячої лікарні. Бабуся підозрює - дитину побили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі