Місто

Через Житомир пройде мотопробіг на підтримку кримських татар і української єдності

26 July 2016, 13:35

У Житомир 27 липня близько 17.00 приїде колона байкерів з усієї України, які є учасниками мотопробігу на підтримку кримських татар і української єдності. Організатори запрошують мотоклуби, мотоциклістів та всіх бажаючих зустріти учасників пробігу. .

Про це Житомир.info повідомили організатори мотопробігу.

«Початок мотопробігу єдності заплановано на 26 липня.  Стартуватиме колона о 10 годині з Ужгорода. Намічений маршрут: 26 липня: Ужгород – Мукачево – Стрий – Франківськ – Львів – Рівне – Житомир. 28 липня: Київ – Полтава – Харків. 29 липня: Дніпро – Запоріжжя – Мелітополь – Чонгар. Наша мета: провезти прапор України і прапор кримськотатарського народу через всю країну до Криму і тим самим звернути увагу всієї країни на те, що за цілісність нашої держави потрібно боротися, робити якісь дії, а не вести порожні світські бесіди. Таким чином ми об'єднаємо мотоциклістів всієї країни», – йдеться в повідомленні.

Житомирські мотоклуби вже готуються зустрічати колону.

«У Житомир мото колона прибуває з Новограда-Волинського 27 липня орієнтовно о 17,00 ! на майдан Соборний та місце стоянки- фонтан. На місці зустрічі спілкування з місцевою пресою та підпис прапору мером міста . Далі колона рушить на Коростишів та на Київ», – розповів Житомир.info один з організаторів Юрій.

Як повідомляв Житомир.info, 6 липня у Житомирі байкери зустрічали учасників велотуру «Україна без сиріт».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі