Події

Житомирські копи приїхали розбороняти бійку і виявили на даху будинку коноплю

26 July 2016, 17:32

25 липня, з’ясовуючи обставини бійки на одній із житомирських вулиць, поліцейські виявили облаштовану на даху одноповерхової будівлі «зону відпочинку» з кущами коноплі та вже висушеним врожаєм.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«25 липня близько 22.30 на лінію «102» надійшло повідомлення про бійку молодиків на одній з вулиць обласного центру. На місце події прибув екіпаж патрульної поліції м. Житомира. У ході з’ясування усіх обставин із заявником та очевидцями суперечки поліцейські дізналися, що до порушення публічної безпеки можуть бути причетні молодики, які проживають у сусідній багатоповерхівці. Окрім того, люди сповістили, що ці чоловіки можуть зберігати наркотичні засоби. Балкон квартири знаходиться як раз над пласким дахом будівлі, в якій розміщено медичний заклад, і, мовляв, там хлопці організували собі зону підозрілого відпочинку», - інформує поліція.

Перевіряючи наявну інформацію, патрульні пожежними сходами дісталися даху будівлі та побачили кілька горщиків із зеленими рослинами коноплі й пакунок із сухою подрібненою рослинною масою. В одному з кутків були приховані специфічні пристрої для куріння наркотичних засобів, - повідомляють поліцейські.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Правоохоронці вилучили усе виявлене і направили сировину на експертне дослідження. У рамках розпочатого кримінального провадження поліція обґрунтовано підозрює у причетності до зберігання наркотиків 30-річного житомирянина.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно в селі під Житомиром після пожежі в приватній садибі поліція виявила замасковані теплиці з коноплями.
 
 
 
 
Фото ГУ Нацполіції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі