Події

У Житомирі оштрафували директора ЖЕКу, який підписав з власною фірмою договір про озеленення

27 July 2016, 09:27

Директора одного з комунальних підприємств м. Житомира визнано винним у скоєнні корупційного адміністративного правопорушення.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«За принципової позиції прокуратури Житомирської області та управління захисту економіки ГУНП в області директора комунального підприємства м. Житомира визнано винним у скоєнні корупційного адміністративного правопорушення. Установлено, що директор комунального підприємства Житомирської міськради, водночас будучи власником приватного підприємства, уклав та власноруч підписав договір між цими підприємствами про надання місту послуг з озеленення та охорони зелених насаджень від шкідників на загальну суму 50 тис грн, перерахувавши кошти на рахунок свого підприємства. Такими діями директор комунального підприємства порушив вимоги ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч.2. ст. 172-7 КУпАП. Постановою Корольовського районного суду м. Житомира директора визнано винним у вчиненні дій, які призвели до конфлікту інтересів та застосовано покарання – штраф 3 400 грн», - інформує прокуратура.

Як уточнили Житомир.info у прес-службі прокуратури, йдеться про один із комунальних ЖЕКів Житомира, директор якого має власну фірму.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році оштрафували головного лікаря одного з медичних закладів Житомирської області, який виписав премію своїй дружині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі