Влада

В’ячеслав Печененко зробив «історичне» призначення: жінка буде керувати Бердичівським відділом поліції

27 July 2016, 10:20

Колишня перший заступник начальника – начальник слідчого відділу Дзержинського районного відділу Криворізького міського управління ГУМВС України в Дніпропетровській області Ольга Зінченко стала т.в.о. начальника Бердичівського відділу поліції. 26 липня начальник ГУ Нацполіції в Житомирській області В’ячеслав Печененко представив нового очільника особовому складу. 

Про це Житомир.info повідомила прес-служба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Ольга Володимирівна народилась 5 квітня 1967 року і закінчила Криворізький державний педагогічний інститут та Одеську державну юридичну академію. У березні 2014 року вона звільнилась з міліції у відставку і добровольцем стала на захист держави спочатку у лавах батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Кривбас», а згодом - у складі полку «Дніпро-1». Саме із цього підрозділу Ольга Зінченко й прибула до Житомирщини, де, за словами начальника ГУНП, уже ввійшла в історію, як перша жінка, яка очолила кущовий підрозділ поліції. Тепер її правовий і бойовий досвід, а ще щирий патріотизм та відповідальність служитимуть  жителям Житомирщини», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, В’ячеслав Печененко продовжує призначати товаришів по службі керівниками відділів поліції Житомирської області.

Фото прес-служби ГУ Нацполіції в Житомирській області

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі