Місто

Житомирське ТТУ набирає працівників – хоче виготовляти запчастини для тролейбусів

27 July 2016, 14:41

 У зв'язку з розширенням виробництва КП «Житомирському трамвайно-тролейбусному управлінню» терміново необхідні працівники.

Оголошення про це розміщене 27 липня на сайті Житомирської мерії.

На роботу потрібні: слюсарі-ремонтники, слюсарі-електрики, електромонтери, електрогазозварювальники, водії тролейбуса, кондуктори та маляр-штукатур.

Гарантований повний соціальний пакет, вік не обмежується, - йдеться в оголошенні. На базі підприємства проводяться курси з підготовки водіїв тролейбуса. Початок навчання 29 липня 2016 року, працевлаштування гарантують.

У коментарі Житомир.info 27 липня перший заступник начальника Житомирського ТТУ Олег Таможський розповів, що під розширенням виробництва мається на увазі намір підприємства відкрити майстерню з виготовлення запчастин для тролейбусів.

«На базі 1-го депо на вулиці Ольжича в Житомирі ми плануємо організувати майстерню, яка буде виготовляти запасні частини для тролейбусів. Зараз там зборочний цех, який займається зборкою тролейбусів, але база дозволяє виконувати відповідні роботи – зварювальні, токарні, фрезерні. Не маючи підготовленого персоналу, ми ці роботи розпочати не можемо. Ми набираємо персонал і самі готуємо його», - розповів Олег Таможський.

Телефон для довідок: 33-19-28 - відділ кадрів ЖТТУ, телефон для працевлаштування водіями тролейбусів - 33-30-20.

Як повідомляв Житомир.info, у депо №1 на вулиці Ольжича в Житомирі працює майстерня з ремонту тролейбусів. 7 червня 2016 року заступник мера Житомира представив нового керівника ТТУ – Нечуйвітра Андрія Володимировича.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі