Місто

Житомирян запрошують у палац культури на повторне обговорення проекту рішення про пайову участь

29 July 2016, 09:24

4 серпня 2016 року о 15:00 год. в міському палаці культури за адресою: м. Житомир, вул. Святослава Ріхтера (1 Травня), 12/5 відбудеться громадське обговорення проекту регуляторного акту – рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради«Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення для провадження підприємницької діяльності в утриманні об’єктів благоустрою на території міста Житомира».

Про це інформує сайт Житомирської міськради.

«Метою прийняття даного рішення є встановлення Порядку визначення обсягів пайової участі власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення для провадження підприємницької діяльності в утриманні об’єктів благоустрою на території міста Житомира, залучення додаткових коштів на утримання об’єктів благоустрою, створення сприятливих умов для життєдіяльності, як громадян так і суб’єктів господарювання, покращення санітарного стану та мікроклімату міста врегулювання правовідносин між суб’єктами на яких розповсюджується дія регуляторного акта та органом місцевого самоврядування», - повідомляє сайт.

Організатор повторного громадського обговорення - управління комунального господарства міської ради та КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира». Проект рішення розміщений на офіційному сайті Житомирської міської ради (http://zt-rada.gov.ua) в розділі «Регуляторна діяльність міської ради».

Місцезнаходження та (або) адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення:

- управління комунального господарства Житомирської міської ради: 10014, м.Житомир, майдан ім. С.П.Корольова, 4/2; ukg@zt-rada.gov.ua, тел.37-50-34;

- КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» Житомирської міської ради: 10002, м.Житомир, вул. Гагаріна, 18; blagoinspekcia@meta.ua, тел. 43-84-67/68.

Запрошуються керівники підприємств, установ та організацій всіх форм власності, представники громадських організацій, мешканці міста.

У відділі комунального господарства управління міськради Житомир.info пояснили, що повторно обговорення проводиться на вимогу активістів. 

«Минулого разу прийшло чоловік 10, вони сказали, що на сайті інформації не було, люди не знали, і прийшли ті, хто дізнався випадково. Тому було прийнято рішення провести обговорення повторно», - розповів начальник відділу.

Як повідомляв Житомир.info, попереднє громадське обговорення проекту рішення «Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення…» анонсувалося на 29 червня 2016 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі