Місто

У Житомирі відбудеться громадське обговорення щодо пайової участі власників МАФів у розвитку міста

22 June 2016, 17:08

29 червня о 15:00 год. в Житомирському міському палаці культури по вул. Святослава Ріхтера (до перейменування - 1 Травня) відбудеться громадське обговорення проекту регуляторного акту – рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради «Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення для провадження підприємницької діяльності в утриманні об’єктів благоустрою на території міста Житомира».

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«Управлінням комунального господарства міської ради розроблено проект регуляторного акту «Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення для провадження підприємницької діяльності в утриманні об’єктів благоустрою на території міста Житомира». Метою прийняття даного рішення є встановлення Порядку визначення обсягів пайової участі власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення для провадження підприємницької діяльності в утриманні об’єктів благоустрою на території міста Житомира, залучення додаткових коштів на утримання об’єктів благоустрою, створення сприятливих умов для життєдіяльності, як громадян так і суб’єктів господарювання, покращення санітарного стану та мікроклімату міста врегулювання правовідносин між суб’єктами на яких розповсюджується дія регуляторного акта та органом місцевого самоврядування», - йдеться у повідомленні.

Організаторам громадського обговорення виступає управління комунального господарства міської ради, КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради.

Проект рішення розміщений на офіційному сайті Житомирської міської ради.

До обговорення запрошують керівників підприємств, установ та організацій всіх форм власності, представників громадських організацій та мешканців міста.

Як повідомляв Житомир.info, влада Житомира збиралася прийняти рішення, яке зобов'яже власників малих архітектурних форм (МАФів) поповнювати міський бюджет. У 2015 році пайову участь на благоустрій для власників МАФів в Житомирі хотіли прив’язати до місця розташування.

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі