Місто

Влада Житомира хоче створити дитячо-юнацьку спортивну школу з футболу «Полісся»

29 July 2016, 10:54

 У Житомирі може з’явитися  дитячо-юнацька спортивна школа з футболу «Полісся».

Відповідний проект рішення сесії «Про створення дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської міської ради та затвердження її статуту»  28 липня опублікований на сайті Житомирської мерії.

«На підставі ст.143 Конституції України,  ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про фізичну культуру та спорт», керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 05.11.2008 № 993 «Про затвердження Положення про дитячо-юнацьку спортивну школу» (зі змінами та доповненнями), Житомирська міська рада вирішила: Створити дитячо-юнацьку спортивну школу з футболу «Полісся» Житомирської міської ради. Затвердити Статут дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської міської ради, що додається. Визначити органом управління дитячо-юнацької спортивної школи  з футболу «Полісся» Житомирської міської ради  управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом обов’язків», – йдеться в проекті рішення.

У Статуті зазначається, що позашкільний навчальний заклад розвиватиме здібності вихованців з футболу та готуватиме спортсменів для резервного спорту.

«Дитячо-юнацька спортивна школа з футболу «Полісся» Житомирської міської ради – позашкільний навчальний заклад спортивного профілю - заклад фізичної культури і спорту, який забезпечує розвиток здібностей вихованців з футболу, створює необхідні умови для гармонійного виховання, фізичного розвитку, повноцінного оздоровлення, змістовного відпочинку і дозвілля дітей та молоді, самореалізації, набуття навичок здорового способу життя, підготовки спортсменів для резервного спорту. Спортивна школа заснована на комунальній власності територіальної громади міста Житомира. . Метою діяльності спортивної школи є гармонійний розвиток особистості, фізична підготовка, зміцнення здоров’я дітей засобами фізичної культури і спорту, розвиток їх здібностей в обраному виді спорту», – йдеться в Статуті.

Як повідомляв Житомир.info, 19 травня майновий комплекс дитячо-юнацької спортивної школи «Полісся» разом зі стадіоном «Спартак» обласна рада передала у власність міста. Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі