Події

У кафе випадковий знайомий викрав у жителя Житомирської області гривні, 700 доларів та 5 тис. чеських крон

29 July 2016, 13:47

У Романові Житомирської області в кафе випадковий знайомий  викрав у 42-річного чоловіка гаманець з гривнями та іноземною валютою.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Про те, що його обікрав випадковий знайомий, до поліції повідомив 42-річний потерпілий. За словами заявника, обідньої пори він зайшов до місцевого кафе-бару. Коли розраховувався за замовлення, до нього підійшов незнайомець, який попросив цигарку. Після спілкування та щирої подяки, виявленої у вигляді обіймів, новоявлений знайомець пішов. А згодом відвідувач кафе виявив, що із задньої кишені штанів зник його гаманець. Чоловік втратив 3,5 тисячі гривень, 700 доларів США та 5 тисяч чеських крон. Заявник зміг вказати правоохоронцям на ймовірного злодія, як з’ясувалось, 35-річного раніше судимого місцевого жителя. Під час проведеної перевірки інформація про його причетність до вчинення крадіжки підтвердилась. У нього вилучили частину викраденого», – йдеться в повідомленні.

Нині триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Як повідомляв Житомир.info, у травні в Бердичеві 22-річна дівчина двічі за ніч обікрала випадкову знайому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі