Місто

Напередодні Дня ВДВ у Житомирі з’явилися біл-борди із фотографіями загиблих Героїв

1 August 2016, 12:04

В останні дні липня на вулицях Житомира з’явилися біл-борди із фотографіями загиблих в АТО бійців із зазначенням дня їх пам’яті.

«Зупинись! Вклонися! Дякуючи Героєві-земляку ти радієш життю», - зазначено на рекламних площинах. Зокрема, на майдані Перемоги розміщені біл-борди, присвячені пам’яті Олександра Скульського та Сергія Шулікова. Під днями пам’яті розуміється дата народження бійців.

Тим часом житомирська волонтерка Ірина Коцюба у Facebook повідомила, що День десантника 2 серпня житомиряни вже традиційно проведуть на кладовищі у загиблих бійців.

«Скоро день ВДВ, и в этот день уже третий год мы на военном кладбище с 10.00 поминаем ребят, которые защищали и защищают нас. Этот день с ребятами и их родными... 2 августа в 10.00 мы на кладбище у ребят...», - написала волонтер.

У коментарі користувачі соцмережі відзначають, що це дуже правильне рішення, а «фонтани хай залишаться для ряджених десантників».

Як повідомляв Житомир.info, в 2015 році у День ВДВ більше сотні житомирян прийшли на Смолянське кладовище вшанувати пам'ять загиблих воїнів. Наприкінці 2015 року на вулицях Житомира встановили білборди з фотографіями 23 загиблих учасників АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі