Місто

Житомирян запрошують прийти на майдан Соборний та підтримати спортсменів, які братимуть участь в Олімпійських іграх

1 August 2016, 12:26

Житомирян запрошують прийти 4 серпня об 11.00 на майдан Соборний та підтримати спортсменів, які братимуть участь в Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро.

Про це повідомляє прес-служба ЖОВ НОК України.

«Урочиста церемонія підняття Державного прапору України та прапорів Національного олімпійського комітету України, Національного комітету спорту інвалідів відбудеться 4 серпня 2016 року. Захід розпочнеться об 11:00 год. на майдані Соборному (біля Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені Івана Кочерги). В рамках заходу відбудуться виступи художніх колективів Житомира. Урочистості проводять напередодні відкриття Ігор XXXI Олімпіади, які триватимуть з 5 по 21 серпня 2016 року в Ріо-де-Жанейро (Бразилія), а також щоб підтримати олімпійців Житомирщини. Загалом на змаганнях у Ріо Україну представлятимуть 205 олімпійців. Нагадаємо, від Житомирщини до складу Олімпійської збірної команди України увійшли шість спортсменів. Ними стали – Юлія Єлістратова (триатлон), легкоатлетки Наталія Лупу, Юлія Олішевська та Марія Шаталова, Тетяна Рябченко (велоспорт), а також Володимир Матвійчук (бокс)», – йдеться у повідомленні.

Учасниками заходу стануть вихованці загальноосвітніх шкіл, вихованці ДЮСШ м. Житомира, тренери, спортивні організації, представники влади та інші.

Як повідомляв Житомир.info, на Олімпіаду у Ріо-де-Жанейро поїхали 6 спортсменів з Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі