Події

У Новограді-Волинському 18-річна дівчина викрала з будинку знайомого 13 тис. грн, долари та ноутбук

1 August 2016, 14:19

У Новограді-Волинському 18-річна дівчина обікрала знайомого. Нині встановлено, що місцева жителька причетна до крадіжки грошей та ноутбука з будинку жителя райцентру. У неї вилучили частину викраденого.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Уранці 30 липня до місцевого відділу поліції звернувся 48-річний житель м. Новограда-Волинського із повідомленням про крадіжку. На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що зловмисник уночі заліз до помешкання чоловіка через необачно залишене відчиненим вікно. Злодій викрав зі сховку 13 тисяч гривень, 3,5 тисячі доларів США та прихопив із собою ноутбук господаря. Опитавши заявника та провівши низку інших слідчо-розшукових дій, правоохоронці з’ясували, що до вчинення крадіжки може бути причетна 18-річна місцева жителька. Як виявилось, дівчина часто бувала у чоловіка та знала, де він зберігає заощадження. Коли оперативники кримінальної поліції розшукали підозрювану, вона відпочивала разом із друзями, вживаючи спиртне. У дівчини вилучили частину викрадених коштів. Решту, за її словами, вона витратила на застілля. Нині триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу Україні. Дівчині загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у Романові Житомирської області в кафе випадковий знайомий викрав у 42-річного чоловіка гаманець з гривнями та іноземною валютою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі