Події

У Житомирській області засудили 37-річного чоловіка за крадіжку нафти, – прокуратура

1 August 2016, 16:35

Апеляційний суд Житомирської області задовольнив скаргу прокуратури і скасував вирок першої інстанції про покарання у виді штрафу на суму 1700 грн за крадіжку нафти з нафтопроводу «Дружба». Суд ухвалив новий вирок – позбавлення волі на 3 роки з іспитовим строком.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Йдеться про те, що 37-річний житель іншої області, використавши спеціальне  обладнання, скоїв крадіжку нафти вагою 3,115 тонн на суму понад 24 тис грн з магістрального нафтопроводу «Дружба», що пролягає через територію Коростенського району. Вироком Коростенського міськрайонного суду зловмиснику призначено покарання – штраф на суму 1700 грн.  Однак прокуратура не погодилася із м’якістю вироку, оскільки завдані підприємству збитки не співвідносні із призначеним покаранням. Апеляційний суд визнав обґрунтованими доводи прокуратури та призначив суворіше покарання», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, вкінці березня 2016 року у Житомирській області податківці з поліцейськими «накрили» нелегальну врізку у нафтопровід «Дружба».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі