Місто

Підприємство з виробництва матраців передало Житомиру першу партію велопарковок

2 August 2016, 10:17

У Житомир надійшла перша партія велопарковок, тендер на закупівлю яких був проведений у червні 2016 року.  

Про це на своїй сторінці у Facebook 1 серпня написав заступник міського голови Житомира Дмитро Ткачук.

«Перша партія вже в Житомирі. Незабаром на вулицях міста», - написав посадовець.

У тендерній документації вказно, що постачальник зобов’язується здійснювати постачання товару частинами в кількості не менше ніж 50 штук кожні 7 робочих днів з дати укладення договору. Закупівля проводилася через систему електронних закупівель ProZorro, договір укладений 11 липня 2016 року.

«Надійшло буквально кілька штук «Новою поштою», до десятка для того, щоб їх «пощупати». Усю партію обіцяють поставити до кінця цього тижня. Велопарковки будуть розміщені за 40 адресами в Житомирі орієнтовано по 5 штук одна за другою, в залежності від популярності місця. Наприклад, біля стадіону «Спартак» не зайві будуть 6 і навіть 7 штук, а десь вистачить і чотирьох», - розповів у коментарі Житомир.info 2 серпня Дмитро Ткачук.

Під коментарем до свого допису Дмитро Ткачук зазначає, що велопарковка, зображена на фото, «з принципу» не стоятиме біля мерії, де зазвичай паркується сам заступник мера з питань транспорту. Нагадаємо, у червні 2016 року голова фракції «Батьківщина» Любов Цимбалюк соромила Дмитра Ткачука за велосипед перед дверима міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, переможець торгів - Бучанська колонія Київської області - відмовилася виготовляти велопарковки для Житомира через подорожчання матеріалів. Натомість право підписати договір про закупівлю було передано ТОВ «Група Венето», пропозиція якого була всього на 1 гривню вищою. «Група Венето» з адресою реєстрації у Черкасах спеціалізується на виготовленні матраців, а також м’яких меблів, фанери, шпону та готових металевих виробів.

У травні 2016 року житомирянин Дмитро Краб подарував місту ексклюзивну арт-велопарковку.

Велопарковка для Житомира. Фото зі сторінки Дмитра Ткачука у Facebook

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі