Влада

Мер Житомира повіз працівників виконкому у Львів, щоб «надихнути колектив на ефективну роботу»

2 August 2016, 10:26

Протягом двох днів працівники виконавчих органів Житомирської міської ради перебували у Львові. В рамках візиту житомиряни працювали у двох напрямках: обмінювалися досвідом з колегами у Львівській міській раді та брали участь у тренінгу.

Про це 1 серпня повідомила прес-служба міської ради.

Після зустрічі з міським головою Андрієм Садовим, працівникам житомирської мерії презентували стратегію розвитку Львова. Крім того житомиряни відвідували депутатські комісії та працювали у відповідних структурних підрозділах Львівської міської ради, ознайомлювалися з їх особливостями та проектами, які впроваджуються у місті.

«Цією поїздкою ми хотіли надихнути колектив на ефективну роботу. Адже у Львові працює налагоджена система управління містом, застосовуються європейські підходи. Ми хотіли, щоб працівники житомирської мерії перейняли цей досвід, отримали відповіді на запитання, які їх цікавлять. Нам також було чим поділитися з львів’янами. Це і наша робота, пов’язана з створенням індустріального парку, робота з інвестором, який будує аеропорт, впровадження енергоективних заходів та інше», - прокоментував поїздку мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Взагалі корисно їздити в інші міста і обмінюватися досвідом. І це стосується не тільки Львова.  У нас є багато міст і у кожного є чому повчитися. І чим більше будуть міські ради ділитися цим досвідом, тим корисніше буде для кожного. Думаю, що такі поїздки допомагають і дізнатися щось нове, і емоційно розвантажитися, щоб з новими силами приступати до роботи», - поділилася враженнями секретар міської ради Наталія Чиж.

Частина делегації взяла участь у дводенному тренінгу «Управління часом та делегування», який проводила компанія «BogushTime» за фінансової підтримки Уряду Швейцарії в рамках проекту «Енергоефективність у м. Житомир».

Основним завданням тренінгу було навчити справлятися з відволіканнями, виконанням «не своїх» завдань, терміновими справами, які ламають плани на день, і стресом на роботі в цілому. При цьому виявити час на вирішення важливих і пріоритетних завдань. Крім того житомирян навчали користуватися системою делегування і контролем виконання завдань.

«Я в захваті! Якби при владі зараз всюди були такі люди, ми б як ракета, злетіли в розвитку! Вони хочуть, вірять, мріють і роблять! А ті інструменти, які дає тренінг тут же впроваджують і використовують!», - поділилась враженнями від роботи з житомирською командою тренер Оксана Долгова.

Мерія інформує, що найближчим часом львівську делегацію планують запросити до Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, 29 липня на сайті Львівської міської ради з’явилося повідомлення про зустріч делегація Житомирської міської ради з мером Львова Андрієм Садовим.

Фото з сайту Житомирської міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі