Місто

19-річна житомирянка вигадала вагітність двійнею через хлопця, - ЗМІ

2 August 2016, 11:05

Мати 19-річної житомирянки Дарини Лаговської, яку недавно шукала чи не вся країна, заявила, що у її дочки дітей не було.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу СТБ.

Жінка каже, що сама вірила у вагітність доньки і обману не помічала, хоча вони і живуть в одному будинку. За її словами, Дарина носила під сорочкою «якийсь муляж».

Мати хлопця Дарини, Євгенія, була шокована новиною про те, що дівчина обманювала, проте вона і раніше це підозрювала. Жінка каже, що її син не збирався одружуватися на Лаговський, так як у них не було серйозних стосунків. Вона підозрює, що цей спектакль був розіграний для того, щоб тягнути з її родини гроші, бо від дітей Євгеній не відмовлявся, постійно допомагав і робив би це й надалі.

«Сам хлопець і досі не може повірити, що ніяких малюків не було, і планує відвезти речі, які накупив малюкам, до дитячого будинку», - йдеться у сюжеті «Вікна-СТБ».

Як повідомляв Житомир.info, у житомирській поліції говорили, що не отримали об’єктивних, фактичних відомостей, які б свідчили про те, що дівчина, яка двічі зникала, була вагітна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі