Влада

Президент Порошенко прилетів у Житомир вручати десантникам нагороди та ключі від квартир

2 August 2016, 12:25

2 серпня військовослужбовці та ветерани аеромобільних та повітрянодесантних з’єднань і частин Збройних Сил України відзначають професійне свято – День Високомобільних десантних військ. З цієї нагоди на базі навчального центру ВДВ у Житомирі відбуваються урочисті заходи за участю президента Петра Порошенка, міністра оборони Степана Полторака, начальника Генштабу Віктора Муженка та командувача ВДВ, колишнього командира житомирської 95-ї бригади Михайла Забродського.

Під час урочистостей президент буде вручати десантникам державні нагороди, а четверо військовослужбовців отримають ключі від квартир.

Читачі повідомили, що близько 12.00 вертоліт з президентом приземлився на Корбутівці неподалік Житомирського професійного ліцею сфери послуг (ПТУ №20). Петра Порошенка супроводжує віце-прем’єр-міністр, колишній народний депутат від Житомира Геннадій Зубко та секретар РНБО Олександр Турчинов.

«Я маю нагоду ще раз подякувати вам, мужнім воїнам, за самовіддане, ратне служіння Батьківщині. Якщо взяти сучасну історію збройних сил, та й попередню також, жоден розділ, жоден важливий епізод не обходився без воїнів-десантників», - сказав на плацу учбового центру Петро Порошенко.

Детальніше про візит президента дивіться у сюжеті.

Як повідомляв Житомир.info зранку 2 серпня на військовому кладовищі у Житомирі вшановували загиблих в АТО військовослужбовців.

В очікуванні президента

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі