Влада

Житомирська ОДА визначила дату обласної вчительської конференції перед початком нового навчального року

3 August 2016, 15:33

У Житомирській облдержадміністрації визначили дату проведення обласної конференції освітян.

Розпорядження про проведення обласної та місцевих конференцій працівників освіти губернатор Сергій Машковський підписав 17 липня.

«Відповідно до п. 1 ст. 22 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою залучення громадськості до формування державної політики в галузі освіти підготувати та провести 26 серпня 2016 року обласну конференцію працівників освіти. Головам райдержадміністрацій, рекомендувати міським головам і головам об’єднаних територіальних громад забезпечити проведення місцевих конференцій працівників освіти. Внести на їх обговорення питання «Про хід виконання Указу Президента України від 25.06.2013 № 344/2013 «Про Національну стратегію розвитку освіти в Україні на період до 2021 року», проект Концепції середньої загальноосвітньої школи України та визначити першочергові завдання і напрями роботи педагогічних колективів у новому навчальному році», - йдеться у документі.

Управлінню освіти і науки облдержадміністрації доручено витрати на проведення обласної конференції провести за рахунок асигнувань, передбачених по КФК 070802 «Методична робота інші заходи у сфері народної освіти» відповідно до кошторису.

Також управління освіти і науки має до 10.09.2016 поінформувати облдержадміністрацію про хід виконання розпорядження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі