Економіка

Житомирська фірма за 8,5 тис. грн почистить вентиляційні канали поштових відділень області

4 August 2016, 13:09

Житомирська дирекція УДППЗ «Укрпошта» у липні 2016 року провела інтернет-аукціон на закупівлю послуг з чищення димовентканалів газифікованих поштових відділень Житомирської області.

Переможцем торгів визнане житомирське ТОВ «Укрспецпроектсервіс», яке спеціалізується на обстеженні димарів та вентиляційних каналів. Інформація про це 4 серпня опублікована на порталі електронних закупівель ProZorro.

Пропозиція переможця на 2 тисячі гривень нижча, ніж у єдиного конкурента - ПрАТ «Житловик» з Житомира: 8500 проти 10500 гривень. Варто зазначити, що ПрАТ «Житловик» у 2015 році виграв аналогічний тендер «Укрпошти» вартістю 9,8 тис. грн.

Станом на 4 серпня ТОВ «Укрспецпроектсервіс» очікує остаточного рішення тендерного комітету.

У разі підписання договору товариство до жовтня 2016 року зобов’язується очистити від сажі та кіптяви димовентиляційні канали газифікованих об’єктів поштового зв’язку в Житомирі, а також Житомирському, Андрушівському, Брусилівському, Баранівському, Бердичівський, Ємільчинський, Коростенський, Любарський, Народицький, Новоград-Волинському, Овруцькому, Олевському, Попільнянському, Романівському, Ружинському та Чуднівському районах області, усього 85 димоходів та вентиляційних каналів:

Як повідомляв Житомир.info, місяць тому житомирська «Укрпошта» подала заявку на інтернет-аукціон на придбання 691 газового балончика для самозахисту своїх працівників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі