Влада

Після 5 місяців роботи звільнився головний редактор житомирської газети «Місто»

4 August 2016, 10:56

Директор комунального підприємства «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради» Андріан Федун, який майже 5 місяців був головним редактором муніципальної газети «Місто», написав заяву на звільнення.

Цю інформацію Житомир.info 4 серпня підтвердила начальник управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міськради Анастасія Рибак.   

«Андріан Орестович Федун звільнений з 29 липня за згодою сторін. Причина – сімейні обставини. Зараз ми шукаємо кандидатів на посаду головного редактора інформаційної газети «Місто». Буде оголошений конкурс, в якому матимуть змогу взяти участь усі ті, хто запевняв, що знає, як зробити газету кращою і цікавішою», - розповіла Рибак.

Нагадаємо, 38-річний економіст та юрист зі Львова Андріан Федун очолив інформаційно-видавничий центр у березні 2016 року і пропрацював на посаді 4 місяці і 25 днів.

Як повідомляв Житомир.info, у 2011 році  головним редактором газети «Місто» стала Катерина Спічак. Через півроку у неї  закінчився контракт. З тих пір в. о. керівника комунального підприємства, в яке входить газета «Місто» і міське радіо, був Антон Бездітко. В 2013 році головредом муніципальної газети стала 27-річна Тетяна Пашкевич, яка  балотувалася на посаду мера Житомира на місцевих виборах 2015 року від партії УКРОП. У березні 2016 року Пашкевич була звільнена з посади, а директором КП «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради» призначили Андріана Федуна. 25 травня 2016 року 38-річний Андріан Федун показав антивандальні бокси, через які розповсюджуватимуть газету «Місто», і розповідав про її оновлений формат та збільшений наклад.

Андріан Федун на брифінгу 25 травня 2016 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі