Економіка

Житомирська ОДА не змогла закупити 27 шкільних автобусів, бо не вистачило коштів

5 August 2016, 10:54

Тендер управління освіти та науки Житомирської державної адміністрації на закупівлю 27 шкільних автобусів визнаний таким, що не відбувся.

Інформація про це 3 серпня опублікована на сайті Державних закупівель.

Згідно з умовами відкритих торгів, управління мало намір до кінця року придбати 27 спеціалізованих автобусів на дизпаливі для перевезення школярів. Однак торги не відбулися, оскільки ціна найбільш вигідної пропозиції перевищувала суму, передбачену замовником на фінансування закупівлі.

Начальник управління освіти Житомирської облдержадміністрації Вадим Калінін розповів Житомир.info, що на закупівлю 27 автобусів передбачалося витратити 42,8 млн грн. У торгах взяли участь 4 товариства, документація двох з яких не відповідала технічним умовам, а пропозиції ще двох перевищувала очікувану вартість (1,58 млн грн за один автобус).

«Оголошується новий тендер через систему ProZorro, там коротші терміни, і тому ми сподіваємося, що до 1 вересня ці автобуси будуть закуплені і поїдуть у райони області», - сказав начальник управління.

Вадим Калінін також додав, що 20 автобусів, закуплених управлінням освіти в 2015 році, вже майже рік розвозять школярів області.  

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році Житомирська ОДА мала закупити у Чернігівського автозаводу 20 спеціалізованих автобусів для перевезення школярів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі