Події

На автомобілі лісової охорони з Житомирської області знову напали: побили кузови, порізали шини

8 August 2016, 09:21

На автомобілі лісової охорони, що належать Городницькому лісгоспу Новоград-Волинського району Житомирської області, скоєний черговий напад на території Рівненської області.

Про це Житомир.info 8 серпня повідомили у  Городницькому лісгоспі.

«4 серпня о 12 год. 30 хв. лісова охорона державного підприємства «Городницьке лісове господарство» Новоград-Волинського району отримала повідомлення про скоєння самовільної рубки в лісовому  кварталі Червоновольського лісництва. Про це було повідомлено Новоград-Волинський відділ поліції. На місце пригоди виїхали дві групи, які о 17 год. прибули на місце. Одна група під'їхала зі сторони села Червона Воля, а друга - зі сторони села Борове Рівненської області. На території Рівненської області залишилось два  службових автомобілі лісгоспу з водіями та лісничим одного з лісництв. Однак, коли оперативна група з лісовою охороною прибула на місце скоєння лісопорушення, зловмисники вже встигли зникнути. В цей час на автомобілі, що чекали на території Рівненської області, було скоєно напад. Група невідомих чоловіків в кількості 10-12 осіб пошкодила кузови автомобілів, порізала шини на колесах та погрожувала спалити службовий транспорт. Водії змушені були відігнати автомобілі за межі області», - йдеться в інформації лісгоспу за підписом директора підприємства В.С. Мельника.

У ході огляду місця скоєння самовільної рубки в кварталі 1 Червоновольського лісництва (квартал перебуває в межах заказника загальнодержавного значення «Червоновільський») виявлено 27 самовільно зрізаних дерев породи сосна, - зазначають у лісництві. Збитки, нанесені лісу, оцінюють в 262 108 грн.  

Матеріали про лісопорушення передано до правоохоронних органів.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч з 4 на 5 липня невідомі особи порізали шини, розбили лобове та заднє скло в рейдовому автомобілі лісової охорони державного підприємства «Коростенське лісомисливське господарство».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі