Події

У Коростені після зіткнення з ВАЗом загинув 61-річний мопедист, пасажирка в лікарні

8 August 2016, 12:21

У Коростені Житомирської області ВАЗ зіштовхнувся з мопедом, загинув водій,а пасажирка отримала травми і була доправлена до лікарні.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«7 серпня о 20.25 до місцевого відділу поліції надійшло повідомлення працівника швидкої медичної допомоги про дорожньо-транспортну пригоду на одній з вулиць Коростеня, внаслідок якої загинув чоловік. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Попередньо з’ясовано, що на перехресті вулиць 71-річний водій автомобіля «ВАЗ-2123 Нива Шевроле», місцевий житель, виконуючи поворот, не надав перевагу у русі мопеду Vаiреr, під керуванням 61-річного жителя м. Коростеня, в результаті чого відбулося зіткнення транспортних засобів. Унаслідок ДТП водій мопеда від отриманих ушкоджень загинув на місці події, пасажирка мопеду, 58-річна місцева жителька, була госпіталізована до місцевої лікарні. Нині триває з’ясування причин та обставин події», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 28 липня у Ружинському районі Житомирської області мотоцикліст загинув після зіткнення з вантажівкою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі