Події

Невідомі погрожували пістолетом та фізичною розправою лісівникам Житомирської області

8 August 2016, 15:02

У Житомирській області 5 серпня під час переслідування КАМАЗа з краденою деревиною лісовій охороні погрожували пістолетом.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі Житомирського ОУЛМГ.

«5 серпня члени  рейдової групи на виїзді з лісового кварталу Літківського лісництва намагались зупинити автомобіль КАМАЗ, завантажений  колодами дуба. Варто наголосити, що цей автомобіль вже затримувався працівниками лісової охорони раніше, однак був повернутий власнику за рішенням суду. Рейдовики намагалися перекрити дорогу КАМАЗу службовим автомобілем. Проте зловмисники, об’їжджаючи патрульний автомобіль, ледь не наїхали на працівника лісгоспу -  той ледь встиг відскочити. Рейдова група почала переслідувати автомобіль лісопорушників, але на виїзді з лісу патрульний автомобіль  заблокували два інших авто:  мікроавтобус Т-4  та «Мерседес». Після проїзду КАМАЗа «Мерседес» поїхав у супроводі за ним, а мікроавтобус продовжував блокувати дорогу. На вимогу лісової охорони звільнити шлях, водій мікроавтобуса погрожував пістолетом та фізичною розправою. Матеріали за цим фактом передано до правоохоронних органів», – йдеться в повідомленні.

В обласному управлінні лісового та мисливського господарства Житомир.info розповіли, що лісівники написали заяву до поліції.

 «Сьогодні, 8 серпня, до поліції подали заяву з усіма відповідними документами», – зазначили в управлінні.

Як повідомляв Житомир.info, 4 серпня на автомобілі лісової охорони з Житомирської області знову напали: побили кузови, порізали шини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі