Події

У Бердичеві поліцейські затримали чоловіка, який з рушниці вистрелив у перехожого

8 August 2016, 17:34

Поліцейські за добу розшукали жителя Бердичева, який за допомогою зброї намагався розв’язати конфлікт на вулиці. Його затримано та оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«5 серпня близько 2 ночі поблизу цілодобового магазину на центральній вулиці міста між двома чоловіками виникла словесна суперечка. У результаті один з них вистрілив у опонента. Із вогнепальним пораненням стопи лівої ноги 40-річного чоловіка госпіталізували до місцевої лікарні. Стрілок з місця події одразу втік. На місці події працювала слідчо-оперативна група, працівники якої вилучили низку речових доказів та встановили особу зловмисника – 44-річного неодноразово судимого місцевого жителя. Попередньо експертами встановлено, що зловмисник стріляв з обрізу мисливської рушниці», – йдеться у повідомленні.

«Оперативникам вдалося розшукати чоловіка за добу у сусідньому районі Житомирщини. Його доставили до відділу поліції та оголосили про підозру у вчиненні хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України», – повідомила т.в.о. начальника Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко.

Нині чоловіка затримано в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. У рамках досудового розслідування правоохоронці проводять заходи по з’ясуванню всіх обставин події та встановленню місця знаходження знаряддя скоєння злочину. За чинним законодавством чоловікові може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін до 7 років.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 5 серпня у Бердичеві на одній із вулиць сталася бійка. 20-річний бердичівлянин в результаті застосування пристрою для відстрілу гумових куль отримав проникаюче поранення в живіт і помер в лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі