Місто

З нагоди відзначення Дня міста Житомира відбудеться перший Космічний напівмарафон

9 August 2016, 09:01

Житомирян, гостей міста та спортсменів країни запрошуємо 4 вересня 2016 року взяти участь у Першому в історії міста космічному напівмарафоні. Захід присвячений Дню міста Житомира, яке славиться своєю космічному історією.

Організатори свята – Житомирська міська рада та Федерація легкої атлетики – обіцяють велику спортивну подію, про що розповів заступник міського голови Матвій Хренов.

«4 вересня відбудеться велике спортивне свято – з призами, забігами, конкурсами та розвагами. Взяти участь можуть діти та дорослі, навіть якщо вони і не професійні бігуни. Призів вистачить на всіх. Заходьте на сайт – реєстрація учасників уже відкрита» - зазначив посадовець.

До уваги учасників 5 варіантів забігів, серед яких дистанція, розрахована на дітей від 6 років, для корпоративних учасників, тощо. Усі маршрути прокладено через центральну, історичну та рекреаційну зони нашого космічного міста. Кожному, хто візьме участь у напівмарафоні обіцяють безкоштовну екскурсію до музею космонавтики та сувеніри на згадку. На переможця забігу чекає головний приз – 5 тисяч гривень. Загальний призовий фонд складає 30 000 грн.

Усі подробиці заходу, положення, маршрути, пакети та реєстрація учасників за посиланням kosmomarafon.org

Долучайтеся також у групи в соціальних мережах Facebook та Вконтакті 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі