Події

Рецидивіста, який підстрелив чоловіка у Бердичеві, суд хоче випустити під заставу в 35 тис. грн

10 August 2016, 08:43

Затриманого поліцією чоловіка, який підстрелив людину в Бердичеві кілька днів тому, суд хоче випустити під заставу в 35 тис.грн.

Про це10 серпня Житомир.info повідомили в головному управлінні Нацполіції в Житомирській області.

«Поліцейські з використанням усіх сил та засобів розшукали та затримали чоловіка, який поранив з обрізу мисливської рушниці людину в Бердичеві. Вчора Бердичівський районний суд виніс рішення про взяття затриманого під варту із призначенням застави в 35 тисяч гривень. Це невелика сума, затриманий її сплатить і вийде на свободу. Цей чоловік на даний час вже перебуває під слідством по іншій справі – вимагання та незаконне зберігання зброї і боєприпасів», - розповіли в ГУ НП.

Нагадаємо, 5 серпня близько 2 ночі поблизу цілодобового магазину на центральній вулиці Бердичева між двома чоловіками виникла словесна суперечка, в результаті якої вогнепальне пораненням стопи отримав 40-річний чоловіка, а стрілок з місця події втік. Поліцейські за добу розшукали 44-річного неодноразово судимого жителя Бердичева, якому оголосили про підозру у вчиненні хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін до 7 років.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі