Влада

У Житомирській області починають працювати пости вагового контролю: за перевантаження - штраф

11 August 2016, 15:02

 На автомобільних дорогах Житомирської області відновлено роботу пересувного пункту габаритно-вагового контролю.

Про це Житомир.info 11 серпня повідомила прес-служба Служби автодоріг у Житомирській області.

«Протягом 10 серпня пересувним пунктом габаритно-вагового контролю було проведено 22 зважувань великовагових транспортних засобів та виявлено 2 транспортні засоби, що не відповідають нормативним вимогам. Габаритно-ваговий контроль транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування здійснюється філією Житомирська ДЕД «ДП «Житомирський облавтодор» спільно з представниками управління Укртрансбезпеки у Житомирській області та Національної поліції в Житомирській області», - інформує САД.

У прес-службі Житомир.info уточнили, що за перевантаження вантажівок і фур передбачені штрафи, їх накладає «Укртрансбезпека».

САД нагадує, що з метою збереження  доріг від передчасних руйнувань у період спеки (при температурі вище +28 С°) на автомобільних дорогах державного значення з 9-00 до 22-00 год. вводиться тимчасове обмеження руху автотранспорту вагою понад 24 т і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн.

Як повідомляв Житомир.info, дорожники відзвітували про ремонт шляхів у Бердичівському районі та на трасі Виступовичі-Житомир. У 2015 році губернатор  Сергій Машковський підписав розпорядження про обмеження руху на автомобільних дорогах у зв'язку з підвищенням температури повітря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі