Економіка

За півроку у Житомирській області прийнято в експлуатацію 656 квартир

12 August 2016, 10:04

У Житомирській області за півроку прийнято в експлуатацію 656 квартир загальною площею 65,4 тис.м2.

Про це повідомляє головне управління статистики в Житомирській області.

«Будівельними підприємствами нашого краю у січні–червні 2016 року виконано робіт майже на 220 млн грн, з яких більше половини припало на будівництво інженерних споруд, майже третина – нежитлових будівель, решта – житлових приміщень. У І півріччі п.р. в області прийнято в експлуатацію 656 квартир загальною площею 65,4 тис.м2.

У соціальній сфері здано в експлуатацію протитуберкульозний диспансер на 175 відвідувань за зміну, амбулаторії та поліклініку на 70 та 67 відвідувань за зміну, дитячий садок на 40 місць, спортивну школу на 990 м2 тренувальної площі. Також в області прийнято в експлуатацію низку виробничих будівель, споруд та потужностей. Так, у промисловості введено в дію потужності з виробництва вузлів та деталей до автомобілів, засобів для догляду господарсько–побутових, конструкцій збірних з пластмас, металів та будівельних конструкцій. Прийнято в експлуатацію цехи з переробки м’яса та деревини.

У сільському господарстві побудовані приміщення для зберігання сільськогосподарської техніки та зерна. Відбувається розширення торговельної і ресторанної мережі. Введені в дію торгові центри та магазини торговою площею 3,4 тис.м2, криті ринки – майже 400 м2, кафе на 35 посадочних місць та мотель на 24 місця.

Прокладено 11,7 км місцевих трубопроводів для транспортування газу, 12,5 км ліній електропередач, 5,6 км водопровідних мереж і 30 км польових доріг», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, Герой України з житомирської 95-ї бригади оглянув нову квартиру, ключі від якої йому вручив особисто Порошенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі