Місто

За кошти бюджету участі житомиряни хочуть встановити спортивні майданчики та бювет з фонтаном

14 August 2016, 13:13

Житомирська міська рада отримала три проектні пропозиції, які житомиряни хочуть реалізувати за кошти бюджету участі.

Про це 12 серпня  в ефірі  програми «Діалоги» на Житомир.info розповів директор департаменту економічного розвитку міськради Микола Костриця.

«Якщо говорити про заявки, які вже є і підготовлені до тих вимог які необхідні, то це три заявки. Але це не є показовим, бо люди у нас зазвичай відтягують до останнього. Практично кожного дня приходять люди консультуються і плюс ще продовжується інформаційна кампанія, тому для людей це нове… Заявки приймаються до 31 серпня. У Житомирі, як і в інших містах в Україні та закордоном, більшість проектів стосуються благоустрою, зокрема це майданчики. Є заявка по екстрім-парку і такий екстрім-майданчик для велосипедистів, скейтерів, роллерів, воркаут, тобто такі активності в одному з мікрорайонів міста, в районі вулиці Клосовського і проспекту Миру. Далі є заявка по фонтану-бювету – забезпечення такого публічного простору, де буде з бювету зроблений фонтан в червоний граніт облаштований, і це стане місцем таким популярним серед містян за адресою Перемоги, 55.  Є заявки щодо дитячо-спортивного ігрового майданчика по Перемоги. Це традиційно, коли люди подають проектні пропозиції по так званих «твердих проектах», які спрямовані на розвиток спортивної  інфраструктури або публічних місць», – зазначив Микола Костриця.

Повністю програму «Діалоги» з директором департаменту економічного розвитку Житомирської міської ради дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, з 12 липня Житомиряни можуть подавати проектні пропозиції для реалізації за кошти бюджету участі, але є обмеження.

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі