Події

У селі Житомирської області від удушшя загинула 4-місячна дитина, яка спала на ліжку з матір’ю

15 August 2016, 16:52

У с. Велика Козара Романівського району Житомирської області 14 серпня загинула 4-місячна дитина.

Про це з посиланням на читачів повідомляють на сайті Твій Романів.

«Дитина загинула. Кажуть дівчинка померла, перебуваючи разом з п’яними батьками. В Романівському КУ ЦПМСД для Твій Романів підтвердили, що медики зафіксували факт смерті 4-місячної дитини у Великій Козарі. Згідно висновку медексперта – дитина загинула від насильницької смерті – методом механічної асфіксії. Також медики підтвердили для Твій Романів те, що батьки  були в стані алкогольного сп’яніння – вміст алкоголю в крові мами перевищував норму в 20 разів, батька – в 15 разів», – йдеться в повідомленні.

Інформацію про смерть новонародженої дитини Житомир.info підтвердили в ГУ Нацполіції у Житомирської області.

«14 серпня о 06.15 до Романівського відділення поліції надійшло повідомлення від диспетчера екстреної медичної допомоги про те, що у селі Велика Козара померла новонароджена дитина 2016 року народження. На місці працювала слідчо-оперативна група. Зі слів матері 1988 року народження, вона разом із дитиною спала на одному ліжку і близько 5 ранку виявила, що дитина не дихає. Наразі тіло дитини направлено на експертизу, ведеться слідство», – зазначила старший інспектор відділу комунікації  ГУ Нацполіції у Житомирській області Наталя Тимчук.

У  сільській раді Житомир.info розповіли, що у сім’ї виховується 5 дітей, і напередодні трагедії батьки були на святкуванні.

«Звичайна родина така, посередня, і не погана, і не хороша. Ну, мати гляділа тих дітей, це в них п'ята дитинка. Вони десь були на святкуванні якомусь, і вночі це дитятко вона годувала груддю, і чи вона придушила його, чи заснула так, і таке сталося, я б сказала нещасний випадок», – розповіла секретар сільської ради Тетяна Коржовська.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі на 2 роки умовно засудили жінку, яка в січневий мороз викинула новонароджену дитину на смітник.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі