Влада

У Житомирській області на оздоровлення дітей виділили майже на 6 млн грн більше, ніж рік тому

16 August 2016, 17:08

У Житомирській області для оздоровлення і відпочинку дітей в цьому році виділено понад 14 млн грн., це майже на 6 млн грн більше, ніж рік тому.

Про це повідомляють на сайті Житомирської облдержадміністрації.

«16 серпня, в облдержадміністрації відбулося засідання обласного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення та відпочинку дітей. На порядок денний було винесено 2 основні питання: про результати перевірок дитячих закладів оздоровлення та відпочинку в області та поза її межами; про стан виховної роботи у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку. Заступник начальника управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації Олександр Антонюк повідомив, що у місцевих бюджетах області для оздоровлення і відпочинку дітей передбачено 14 млн 480 тис. грн (майже на 6 млн грн більше, ніж у минулому році). Планується охопити оздоровленням і відпочинком за бюджетні кошти 22 463 дитини. Саме оздоровленням (21 день) – 6169 дітей. Найбільше коштів на зазначені цілі виділено в Ємільчинському районі – 1 млн 400 тис. грн. Найменше – у Лугинському (90 тис. грн) та Пулинському (100 тис. грн) районах. Станом на 1 серпня відпочило у пришкільних таборах 15 785 дітей, оздоровилося у стаціонарних таборах 3034 дитини», – йдеться в повідомленні.

На сьогодні проводяться перевірки тих закладів, які працюють. Загалом функціонує 9 комунальних закладів, табір «Соколятко» у Бердичівському районі вже завершив роботу.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році житомирських дітей не бояться відпускати на море і планують закупити путівки.

Фото з сайту Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі