Місто

Житомиряни скаржаться на зменшення часу для подачі документів на оформлення паспорту

17 August 2016, 14:22

Житомиряни, яким виповнилося 16 років, не можуть здати документи для отримання паспорта-громадянина через зменшення часу.

Про це Житомир.info розповів батько юнака.

«Моїй дитині місяць тому виповнилося 16 років. Як законослухняний громадянин він пішов до паспортного столу. Там йому повідомили, аби він приходив після 16 серпня, так як немає спеціаліста, який займається виготовленням паспортів. Вчора моя дитина знову пішла туди. О 16.00 до натовпу вийшов працівник паспортного столу, що знаходиться на перехресті Театральна-Мала Бердичівська, і оголосив, що прийом громадян здійснюється до 16.00, і в майбутньому буде проводитися з 14:00 до 16:00. Я сам під’їхав, і це дійсно так. І група дітей, яким виповнилося 16 років – розійшлася, осіб 30. Згадую репортажі Арсенія Петровича (Яценюка), він казав, що це все буде дуже швидко, оперативно. Яких тоді ми громадян виховуємо, якщо ми їм не можемо навіть видати нормально паспорта?! Через 2 тижні починається школа, і як моїй дитині все встигнути», – сказав батько дитини Олександр.

В управлінні міграційної служби у Житомирській області Житомир.info розповіли, що винну особу не знайшли.

«Ми не можемо знайти винну особу, того, хто це вийшов і таке сказав. Порадилися з керівником і вирішили, що знімемо преміальні за серпень місяць. Наш телефон гарячої лінії 47-02-51, я прошу всіх звертатися саме за цим номером, він знаходиться у мене в кабінеті, аби повідомляти про неправомірні дії наших співробітників. Документи на отримання паспортів приймаються зранку і до вечора», – наголосив перший заступник начальника управління міграційної служби у Житомирській області Анатолій Сидорчук.

Як повідомляв Житомир.info, з 1 січня 2016 року громадяни України можуть оформляти вітчизняні паспорти у формі id-карток.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі