Події

У Житомирській області 80-річний дідусь під час застілля вбив свого гостя і виніс тіло на берег річки

18 August 2016, 12:58

Жителька смт Ємільчино Житомирської області на березі місцевої річки 17 серпня знайшла мертвим свого 68-річного чоловіка. Працівники поліції встановили особу причетного до вбивства.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«Уранці 17 серпня до Ємільчинського відділення поліції надійшло повідомлення від 64-річної жительки райцентру про вбивство її чоловіка.  На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Тіло загиблого із видимими тілесними ушкодженнями було направлено для проведення судово-медичної експертизи. Як з’ясували правоохоронці, жінка виявила загиблого на березі річки Уборть. За зібраною інформацією, напередодні увечері він міг гостювати у 80-річного місцевого жителя, відтак поліцейські навідалися до чоловіка. Пенсіонер одразу зізнався у скоєному. Він розповів, що увечері вони разом із гостем вживали спиртне. Саме під час застілля виникла суперечка. У ході з’ясування стосунків господар кілька разів ударив опонента сковородою по голові. Аби приховати сліди злочину, витягнув тіло на берег річки, що протікає неподалік. Поліцейські вилучили низку речових доказів», – йдеться в повідомленні.

Нині вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу пенсіонерові, поліція ініціює домашній арешт. Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, у липні в Ємільчинському районі доглядальниця побила 86-річну бабусю і залишила помирати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі