Події

Очевидці про смертельне ДТП у Новоград-Волинському районі: Renault батюшки навіть не загальмував

20 August 2016, 11:16

Батюшка, який 19 серпня насмерть збив дівчинку-підлітка у Новоград-Волинському районі Житомирської області, обігнав три автомобіля, які пропускали пішоходів на «зебрі», і на швидкості врізався в людей.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу 1+1.

«Машина навіть не загальмувала і мчала так швидко, що дівчинку відкинуло більш як на 20 метрів. За кермом був священик, якого до того не раз бачили за кермом п’яним. Двоє дівчат переходили по «Зебрі», ведучи в руках велосипеди. Автомобіль, що їхав по правій смузі, зупинився, а інший на повній швидкості врізався у пішоходів», - так починається сюжет про трагічну подію на ТСН.

Хлопець-свідок на камеру розповідає: три машини пропустили пішоходів, а авто священнослужителя пішло на обгін, збило дівчинку. Вона підлетіла угору, впала на машину, а авто протягнув її ще кілька десятка метрів.

Одні очевидці кажуть, що батюшка був нетверезий, інші – що у шоковому стані. Після смерті дитини, яка переходила дорогу по правилам, люди ледь не вчинили самосуд, - інформує ТСН.

Нагадаємо, 19 серпня на 216 км автодороги Київ-Чоп, у селі Нова Романівка, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіляRenault Logan. На пішоходному переході транспортний засіб смертельно травмував 11-річну місцеву жительку. За кермом авто перебував 56-річний настоятель однієї з церков району.

Відео - ТСН

Як повідомляв Житомир.info, першою про трагічне ДТП на своїй сторінці у Фейсбук написала користувач Анна Грабарська. Вона виклала у соцмережу фото з місця події одного зі свідків, закликала ЗМІ втрутитися через те, що, мовляв, справу намагаються зам'яти. Через годину Грабарська, нічого не пояснюючи, видалила свій допис, який вже встигли перепостити десятки українських масмедіа.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі