Події

У центрі Житомира під час суперечки з страйкбольної рушниці поранили 16-річного хлопця

22 August 2016, 14:29

 У Житомирі на вулиці Лятошинського 21 серпня близько 16.00 під час суперечки хлопець вистрелив в 16-річного підлітка із страйкбольної рушниці.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

Інформацію про подію підтвердили в ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«21 серпня до чергової частини житомирського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря про те, що за медичною допомогою звернувся житомирянин 2000 року народження, 16 років йому, з діагнозом: рана ділянки тулуба. Вже виїздом на місце події було з’ясовано, що близько 16.00 години по вулиці Лятошинського невідома особа із хуліганських спонукань вистрілила у хлопця із страйкбольної рушниці в область поясниці. Згодом, того хто стріляв було затримано, встановлено його особу, це чоловік 1995 року народження. Між ними виник конфлікт. Нині вирішується питання про затримання його в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 статті 296 це хуліганство», – розповіла старший інспектор відділу комунікації ГУ Нацполіції у Житомирській області Наталя Тимчук.

Як повідомляв Житомир.info, на початку серпня у Бердичеві поліцейські затримали чоловіка, який з рушниці вистрелив у перехожого.

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі