Влада

На Старому бульварі в Житомирі стріляли, вшановуючи пам'ять загиблих правоохоронців

22 August 2016, 15:18

22 серпня в головному управлінні Національної поліції області відбулися заходи, приурочені до Дня пам’яті працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Вшанувати пам'ять загиблих правоохоронців прийшли їх рідні, близькі, друзі, колеги, представники органів влади та місцевого самоврядування, а також громада Житомирщини. Поблизу адміністративної будівлі ГУ Національної поліції Житомирщини на честь загиблих правоохоронців відбувся мітинг-реквієм, в якому взяли участь їх рідні, керівництво поліції, представники місцевих та обласних органів влади, духовенство, ветерани та нинішні поліцейські», - йдеться у повідомленні.

Відкриваючи мітинг на Старому бульварі, начальник ГУНП В’ячеслав Печененко нагадав, що за роки незалежності Житомирська область втратили 28 правоохоронців.

Усі, хто прийшов вшанувати пам'ять загиблих, після хвилини мовчання поклали квіти до підніжжя обеліску. На честь правоохоронців пролунав трикратний військовий салют. Священнослужителі відправили поминальний молебень.

Завершилися заходи урочистим проїздом службових мотоциклів та автомобілів, що гучними сиренами висловили скорботу за тими, кого немає серед живих.

Фото ГУНП

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі