Влада

Житомирський виконком чекає на бажаючих зайняти 10 вакантних посад муніципальних інспекторів

25 August 2016, 12:34

Влада Житомира нагадує, що до 29 серпня 2016 року триває прийом документів на заміщення 10 вакантних посад спеціалістів І категорії муніципальної інспекції міської ради.

Нагадування про вакансії опубліковане на сайті міської ради 23 серпня.

«Вимоги до кандидатів: вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді спеціаліста 2 категорії чи стаж роботи за фахом в інших сферах, як правило, не менше 1 року», - йдеться у повідомленні.

Детальну інформацію щодо необхідного переліку документів та умов роботи можна отримати у відділі кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Житомирської міської ради за адресою: м.Житомир, майдан імені С.П.Корольова, 4/2, каб 229 (ІІ поверх) або за тел. 48-11-81.

У міській раді Житомир.info розповіли, що всього в новоствореній муніципальній інспекції має працювати 21 інспектор, які призначаються на посаду спеціаліста І категорії, зараз зайняті вже 11 відповідних посад. Основні функції муніципальних інспекторів – контроль за благоустроєм міста, боротьба зі стихійною торгівлею та розміщенням незаконної реклами, складання протоколів на порушників та вручення приписів з попередженням.

«На сьогодні складено більше 50 протоколів: є такі, що направлені до суду, інші розглядає адмінкомісія при виконкомі і призначає штрафні санкції. Поки що 11 спеціалістів працюють тільки біля Житнього ринку – на вулицях Хлібна та Небесної Сотні», - повідомили в міській раді.

В муніципальній інспекції також поки немає керівника: за результатами конкурсу пройшов Валерій Вікторович Логвінчук, але він ще знаходиться в зоні АТО. Поки обов'язки керівника виконує заступник начальника Тетяна Подорожня.

Як повідомляв Житомир.info, 7 червня конкурсна комісія визначила «свободівця» Валерія Логвінчука переможцем конкурсу на посаду начальника муніципальної інспекції Житомирської міської ради.  Через два місяці після проведення конкурсу перший заступник мера Олексій Ясюнецький припускав, що Логвінчук може залишитися служити і конкурс доведеться проводити повторно. 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі