Події

Житомирські копи на трасі Київ-Чоп зупинили автомобіль Дзідзьо, який порушив ПДР

26 August 2016, 09:41

Під час патрулювання траси Київ-Чоп 25 серпня патрульні поліцейські Житомира через порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль співака Дзідзьо.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook повідомляє патрульна поліція Житомира.

«Сьогодні, близько 16-ої години патрульні зупинили автомобіль марки Cadillac Escalade, який рухався з порушенням правил дорожнього руху, а саме здійснив випередження не увімкнувши показчик повороту. Подія трапилася на 205-му кілометрі траси Київ-Чоп. Підійшовши до автомобіля, патрульні впізнали у водії всім відомого виконавця українських пісень – співака під псевдонімом Дзідзьо. Водій визнав свою провину і зобов’язався у майбутньому не порушувати. Свою необачність пояснив тим, що поспішає до Києва на зйомку відео кліпу. Наступного дня співак має намір подорожувати з колективом до зони АТО для проведення благочинного концерту. Патрульні попередили водія і побажали щасливої дороги», – йдеться в повідомленні.

В коментарі Житомир.info прес-офіцер патрульної поліції Житомира Діна Корчевна розповіла, що штраф співаку не виписували. 

«Це точно був Дзідзьо, це підтверджено його документами, все перевірили. Штраф не виписували, бо він був дуже чемний, поспілкувався гарно з патрульним, а патрульні перш за все дають попередження, тому гарно поспілкувались і побажали щасливої дороги», – зазначила Діна Корчевна. 

Як повідомляв Житомир.info, з третього червня  житомирські поліцейські цілодобово патрулюють відрізок траси Житомир-Рівне.

Фото з групи патрульної поліції в мережі Facebook

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі