Місто

За місяць у Житомирі мають демонтувати чотири МАФи та 58 рекламних конструкцій в центрі міста

26 August 2016, 10:21

За місяць у Житомирі мають демонтувати чотири самовільно розміщені тимчасові споруди та 58 самовільно розміщених спеціальних конструкцій зовнішньої реклами.

Таке рішення було прийняте на засіданні міськвиконкому 17 серпня. Документ з додатками, які містять перелік самовільно встановлених МАФів та рекламних конструкцій, опублікований на сайті міської ради.

«Управлінню комунального господарства міської ради: виступити головним розпорядником коштів із демонтажу тимчасових споруд, обладнання та спеціальних конструкцій зовнішньої реклами; демонтаж тимчасових споруд, обладнання та спеціальних конструкцій зовнішньої реклами виконати в місячний термін згідно з додатками. Рекомендувати Житомирському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області забезпечити  громадський порядок під час демонтажу тимчасових споруд, обладнання та спеціальних конструкцій зовнішньої реклами», - зазначається у рішенні міськвиконкому.

Контролювати його виконання буде перший заступник мера Олексій Ясюнецький.

Кіоски, які підлягають демонтажу

Більшість рекламних вивісок та конструкцій, які підлягають демонтажу, розташовані на вулицях Лятошинського,Небесної сотні та Київській. Весь перелік об'єктів дивіться у додатку №2.

 

Як повідомляв Житомир.info, 17 червня в центрі Житомира працівники КП «Інспекція з благоустрою» вручали підприємцям приписи за зовнішні рекламні конструкції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі