Місто

Мер Житомира розповів, коли з’являться таблички з новими назвами вулиць та анотаційні дошки

29 August 2016, 16:01

З першого жовтня у Житомирі почнуть встановлювати таблички з новими назвами вулиць та анотаційні дошки.

Про це Житомир.info 29 серпня розповів мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Визначили підрядника, зараз він виготовляє ці таблички, там виготовляється штамп і є своя технологія. Це будуть нові назви вулиць. По анотаціям окремо: є громадські  організації, які займаються цим питанням, зокрема – по Леху Качинському. В мене стоїть в кабінеті меморіальна дошка плюс буде окремо анотація в єдиному стилі, який розробляє архітектура», – зазначив  Сергій Сухомлин.

Він також сказав, що до встановлення анотаційних дошок долучилися політичні партії.

«Ряд анотаційних дошок буде встановлювати фракція «Свободи», по їх ініціативі, та польські організації. Я думаю, в нас будуть погоджені всі анотаційні дошки і вони будуть без логотипів партій, обіцяю», – розповів Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, 19 лютого Сергій Сухомлин підписав розпорядження про перейменування 87 вулиць і провулків. Інтерактивну карту перейменованих вулиць можна переглянути тут. У травні ще 33 вулиці і провулки Житомира перейменував губернатор Сергій Машковський.

Як повідомляв Житомир.info, житомирянам не потрібно міняти прописку через перейменування вулиць, а підприємцям переоформлять все безкоштовно.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі