Місто

Начальник управління освіти запевняє, що у Житомирі батьків не просять купувати крейду в класи

31 August 2016, 14:05

У Житомирі батьків учнів просять купити в клас крейду, бо та що є – поганої якості.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook написала громадська активістка Наталя Слободянюк.

«Новий навчальний рік - а грошові відносини ті самі? Знайомі батьки однієї з житомирських шкіл розказують: дзвонить вчитель і просить придбати до кабінету крейду, бо та, що поступила, поганої якості…», – написала Наталя.

У коментарі Житомир.info 31 серпня начальник управління освіти Житомирської міської ради Валентин Арендарчук розповів, що і всі навчальні заклади забезпечені крейдою і проблеми немає.

«Я не знаю такого, я вже 10 років не чую, щоб батьки купували крейду. Це все є в кошторисах кожної школи. Це не є предмет взагалі проблеми – крейда. Якщо такі випадки є, то повідомляйте. Крейда закупляється і це не є взагалі проблемою ніколи, це смішно чути. Ми вже переходимо на маркери, на пластикові дошки і ми вже відмовляємося від крейди, бо крейда це все ж таки пил, а пил це не дуже добре для легенів наших дітей. Ми формуємо здорове зберігаючи середовище, здоров’я дитини це пріоритет, на першому місці», – зазначив Валентин Арендарчук.

Як повідомляв Житомир.info, заступник міського голови Матвій Хренов у програмі «Мої податки» розповів, скільки бюджетних грошей виділяється на утримання шкіл, ліцеїв та гімназій Житомира, та які проблеми з фінансуванням загальноосвітніх закладів виникають у 2016 році.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі