Суспільство

На кастингу шоу «МастерШеф» коростенець спілкувався іспанською та ностальгував за «Дикою Розою»

1 September 2016, 10:54

Під час останнього кастингу телешоу «МастерШеф-6» знавець іноземних мов Сергій Ігнатюк із Коростеня вражав суддів не лише своїми кулінарними здібностями, а й знанням іспанської мови. Останнє стало його козирем зокрема при спілкуванні із колумбійським шеф-кухарем Ектором Хіменесом-Браво.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу СТБ.

«Я з міста Коростеня – колишнього Іскоростеня, який княгиня Ольга спалила. Це єдине, чим відоме моє місто. А ні, там ще Фестиваль дерунів відбувається. Мені 21 рік, я замаюсь іноземними мовами. Знаю іспанську мову, і думаю, це буде «плюс», коли я опинюсь у цій кімнаті (де судді «МастерШеф» дегустують страви конкурсантів, – ред.)», – відрекомендувався Сергій, готуючи салат «Дор Блю».

Увійшовши до загаданої кімнати, Ігнатюк одразу звернувся іспанською мовою до Ектора Хіменеса-Браво. На запитання судді телешоу, де він вивчав іспанську, коростенець відповів, що опанував цю мову завдяки телесеріалу «Дика Роза». Ностальгуючи хлопець навіть зізнався, що плакав під час його перегляду.

«У нас це вже була не бесіда члена журі та учасника, а дружна така, «свійська» бесіда», – сказав Сергій Ігнатюк.

Однак обговорення його страви було вже не таким веселим.

«Це дуже делікатні листки салату, принадність яких у першу чергу – в їх легкій структурі. Ви поклали гарячу курку зверху і, тим самим, власними руками вичавили усю свіжість зі своєї тарілки. Чому ви не зачисли (карамелізоване) яблуко? Страва вийшла простою», – зауважив Ектор Хіменес-Браво, дегустуючи салат учасника.

Від суддів «МастерШефа» Ігнатюку вдалося отримати лише три «так». Його страва не вразила ресторатора та кулінарного експерта Тетяну Литвинову. Тим не менш, голосів від двох інших членів журі було достатньо, аби коростенець отримав білий фартух і пройшов до наступного етапу телешоу.

Як повідомляв Житомир.info, 35-річний каменяр із Коростишева Олег Ковальчук також став один із кращих кулінарів-аматорів, які змагатимуться за перемогу у телешоу «МастерШеф».

(Увага! Сюжет про Сергія Ігнатюка починається із 16-ї хвилини)

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі