Влада

У Житомирській ОДА чекають заявки від бажаючих стати співзасновниками «Агенції регіонального розвитку»

1 September 2016, 18:00

Триває прийом заявок від бажаючих стати співзасновниками «Агенції регіонального розвитку Житомирської області».

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«Агенція була заснована відповідно до рішення Житомирської обласної ради від 21 липня 2016 року № 321 та розпорядження голови обласної державної адміністрації від 16.08.2016 № 259 «Про заснування установи «Агенція регіонального розвитку Житомирської області». Співзасновниками Агенції регіонального розвитку, відповідно до ст. 19 ЗУ «Про засади державної регіональної політики», можуть бути регіональні торгово-промислові палати, регіональні асоціації підприємців, регіональні представництва всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування чи асоціації органів місцевого самоврядування регіону, вищі навчальні заклади, наукові установи, профільні громадські об’єднання регіону», – йдеться в повідомленні.

Заявки приймаються до 12 вересня.

«Про бажання взяти участь у заснуванні установи просимо до 12 вересня 2016 року повідомити на електронну адресу департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації: programa@ukr.net.

 При цьому просимо надати детальну інформацію про:

 1) досвід міжнародної роботи;

2) розроблення або участь у розробленні проектів регіонального розвитку;

3) участь (перемогу) у конкурсах з отримання міжнародної грантової допомоги.

Також просимо поінформувати про готовність щодо всеохоплюючої участі в організації діяльності установи», – повідомила прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, в ОДА визначили, хто представлятиме їх інтереси в «Агенції регіонального розвитку Житомирської області».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі