Місто

МФК «Житомир» зіграє перший домашній матч сезону проти ФК «Авангард» з Чернігівської області

2 September 2016, 11:33

МФК «Житомир» зіграє перший домашній матч сезону третього вересня проти ФК «Авангарду»  з м. Корюківка, Чернігівської області.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба МФК «Житомир».

«У суботу, 3 вересня, МФК «Житомир» зіграє перший домашній матч в новому сезоні аматорського чемпіонату України. В Житомирі на стадіоні «Колос» житомирського агротехнічного коледжу, наша команда прийматиме ФК «Авангард» (Корюківка, Чернігівської обл.). Початок матчу - о 16.00. Придбати квитки на матч можна в п'ятницю, у фірмовому наметі на Михайлівській (біля магазину Спорттовари) або безпосередньо перед матчем при вході на стадіон. Наш суперник - ФК «Авангард» - аматорський колектив з міста Корюківка, Чернігівської області. Команда є одним із лідерів Чернігівської прем'єр-ліги та неодноразовим призером та чемпіоном Чернігівщини. Хоча останнім часом обласні змагання клуб ігнорує. В складі - немало досвідчених футболістів, які мають досвід ігор на всеукраїнському рівні - Поляниця, Алаєв, Романенко (останній при Лобановському навіть у Динамо переглядався). В цьому сезоні «Авангард» зіграв поки одну зустріч, програвши в гостях харківському «Соллі-Плюс» з рахунком 0:4», – йдеться в повідомленні.

Пряма трансляція матчу буде на сайті Житомир.info

Як повідомляв Житомир.info,  20 серпня МФК «Житомир» на виїзді поступився ФК «Врадіївка» в аматорському чемпіонаті України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі