Місто

На фасаді житомирської школи №36 відкрили пам’ятну дошку бійцю АТО Ігорю Шолодько

2 September 2016, 14:30

2 вересня на фасаді житомирської ЗОШ № 36 відкрили пам’ятну дошку бійцю 74-го окремого розвідувального батальйону Ігорю Шолодько.

У серпні 2014 році Ігоря Шолодько призвали на службу до 74-го окремого розвідувального батальйону розвідником-снайпером. Під час оборони Донецького аеропорту, 30 листопада 2014, боєць отримав вогнепальне осколкове поранення шиї, несумісне з життям.

На відкритті меморіальної дошки зібралися учні, побратими та родичі загиблого, які принесли квіти та поділилися спогадами про Героя.

«Нажаль, Ігоря я не знав особисто, але багато спілкувався із тими, хто його знав і які дуже поважно до нього ставились. Давайте самі подумаємо: полковник юстиції пішов воювати на фронт добровольцем, був рядовим, виконував обов’язки рядового. Коли розмовляв з хлопцями, казали, він ніс не задирав, був як усі інші», - каже голова ГО «Бойове братерство ветеранів АТО» Валерій Логінов.

«Сталося так, що наш син повернувся до своєї рідної школи разом із першокласниками, школярами, 1 вересня. Але він не увійшов у класні кімнати, стіни школи, він залишився в меморіальній дошці на подвір’ї, яка від сьогоднішнього дня стає частино власності, як матеріальної, так і моральної, так і духовної середньої школи» - зазначив батько загиблого бійця Василь Шолодько.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі