Влада

Генпрокурор Луценко оприлюднив цифри розкрадання майна Міноборони за 2005-2014 роки

2 September 2016, 17:15

У Верховній Раді відбулося засідання Комітету з питань національної безпеки і оборони за участі Генерального прокурора України Юрія Луценка.

Про це 2 вересня повідомляє прес-служба Верховної Ради.

«На засіданні заслухано звіт Генерального прокурора України Ю.Луценка «Про результати розслідування кримінального провадження за фактом розв'язання і ведення представниками влади та Збройних Сил Російської Федерації агресивної війни проти України». Вперше у прямому ефірі оприлюднено точну інформацію про розкрадання української армії за всі роки незалежності. Окремо щодо кожного міністра оборони України. Генеральний прокурор України Юрій Луценко наголосив: «Єдиним причинно-наслідковим фактором втрати Україною територіальної цілісності є Російська Федерація. Це доведено експертизою Київського науково-дослідного інституту судових експертиз  Міністерства юстиції України», - йдеться у повідомленні на парламентському сайті.

Всього з 2005 по 2014 роки було продано майна Міноборони на загальну суму 1 млрд 837 млн 229 тис. грн

Інфографіку по кожному з шести міністрів МО на своїй сторінці у фейсбук оприлюднила прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі